28 april vertrokken we 's ochtends om 5:00 uur naar Zuid-Frankrijk. een hele reis voor de boeg. Slechte weersvoorspellingen voor het eind van de week in Zuid-Frankrijk, maar ook in Nederland zou het wat minder worden. Nou we weten het nu! De voorspellingen voor beide landen klopten niet. Frankrijk was nog veel erger dan voorspeld was en Nederland was beter! Na een reis van 12 uur kwamen we aan in Serignan. Nadat we onze stacaravan hebben bekeken zijn we al snel de richting van het strand op gegaan, waar we een paar foto's gemaakt hebben.

IMG 0472-1

IMG 0473-1

IMG 0498-1

Zondag en maandag waren mooie dagen en hebben we lekker bij het zwembad en op het strand genoten van het zonnetje. Dinsdagochtend 1 mei zijn we naar Beziers gegaan, zijn alle winkels dicht ivm met de Dag van de Arbeid! 's middags als we net buiten willen gaan lunchen bij een restaurant aan het strand begint het te betrekken en het wordt zo fris dat we binnen moeten gaan zitten. 2 mei is het nog een best redelijke dag en hebben we nog even kunnen zwemmen in het zwembad, als de zon zich liet zien tussen de wolken was het nog best aangenaam.

IMG 0556-1

IMG 0541-1

IMG 0549-1

Maar donderdag, een cadeautje voor Ilja d'r verjaardag, heeft het alleen maar geregend. We hebben toen al besloten om vrijdag te vertrekken en hebben het thuisfront een hotel laten zoeken in de buurt van Disneyland. Ook de nacht van donderdag op vrijdag bleef het maar regenen en toen zag het er zo uit:

IMG 0616-1

IMG 0621-1

IMG 0624-1

Toen we vrijdag vertrokken uit Serignan was het wel droog, maar het was 13 graden. Rijdende in de richting van Parijs werd het steeds warmer en hebben zelfs een temeratuur van 24 graden gezien. In de buurt van Parijs begon het te betrekken en we hebben zelfs een buitje gehad. 's avonds in het hotel even het weer gecheckt en de volgende dag zag er perfect uit: 22 graden en droog! De volgende ochtend was het nog behoorlijk fris, dus we hebben toch maar een vest/trui aangetrokken. Nou, het was heel de dag: KOUD!!!! Veel mensen hadden hier niet op gerekend, en het was soms wel lachwekkend. Toch een hele leuke dag gehad in Disneyland.

IMG 0648-1

IMG 0725-1

IMG 0729-1 

Zondag weer naar huis gereden en de weersvoorspellingen: 's middags vanuit het noorden, REGEN!!!