• Solaris camping
  Solaris camping Kroatië 2012
 • Zagreb arena
  Zagreb arena Kroatië 2012
 • sibenik uitzicht
  sibenik uitzicht Kroatie 2012
 • plitvice meren
  plitvice meren kroatie 2012

We zijn rond 10:00 vertrokken uit het hotel richting Sibenik. De totale reisafstand van 200 km zal 2,5 uur duren volgens de routeplanning. Om 12:00 blijkt er al een paar keer gebeld te zijn door het autoverhuurbedrijf dat ze al bij de camping zijn om onze auto op te halen. Uiteindelijk afgesproken dat we om 15:00 de auto zullen inleveren. Dit denken we wel te kunnen halen. We moeten nog tanken, we willen nog even lunchen in Sibenik en moeten onze koffers nog afzetten bij de tent. 

IMG 4325 IMG 4332

Alles verloopt volgens plan. We hebben aan het begin even oponthoud door een wegversmalling en verderop heel even file door een ongeluk. Om 13:15 zijn we in Sibenik en lunchen we op een terrasje aan het water.

IMG 4333

Rond 14:00 zijn we bij de camping. Na even zoeken, het is een megagroot resort, hebben we de tenten van Cirkel gevonden en worden we hartelijk ontvangen door de reisleiding.

IMG 2068

We gaan natuurlijk gelijk zwemmen in de zee. In de zee liggen aan het begin wat stenen en er zijn ook zee-egels. Het is dus wel een beetje oppassen geblazen, maar als je eenmaal zwemt is het zalig!

's Avonds is er een kennismakingsavond met alle mensen van Cirkel en horen we wat we deze week allemaal kunnen gaan doen.