• Solaris camping
  Solaris camping Kroatië 2012
 • Zagreb arena
  Zagreb arena Kroatië 2012
 • sibenik uitzicht
  sibenik uitzicht Kroatie 2012
 • plitvice meren
  plitvice meren kroatie 2012

Vandaag hebben we een hele relaxte reisdag gehad.

We vertrokken om 9:30 richting de luchthaven Köln/Bonn. Hier kwamen we rond 12:15 aan en parkeerden onze auto op een vooraf gereserveerde parkeerplaats op P3. We moesten helemaal naar boven rijden voor een vrije plek. Dit leverde ook gelijk een mooi fotomoment op met op de achtergrond de luchthaven.

IMG 4173

Na het parkeren van de auto was het even uitzoeken waar we naar toe moesten. Het was een klein stukje lopen naar de terminal van German Wings waar wij mee vlogen.

IMG 4178 IMG 4179

We hebben onze bagage ingechecked en zijn door de douane gegaan richting de gate, we waren uiteindelijk een uur te vroeg. We hebben nog even koffie gedronken en om 14:20 begon het boarden en gingen we de lucht in richting Zagreb waar we om 16:10 landden.

IMG 2002

IMG 2007 IMG 2010

Toen we de aankomsthal inliepen stond er een meisje van het autoverhuurbedrijf met een bordje met onze naam erop. De auto (een mooie witte VW Golf Variant) was zo geregeld en wij gingen op weg met de TomTom naar onze eerste stop vlakbij de Plitvice meren. Om 18:40 kwamen we aan bij het hotel. Een heel vriendelijk meisje hielp ons in gezellig pratend Engels. Ze liet ons onze kamers zien en we konden later op de avond nadat we eerst gegeten hadden nog even langs komen voor wat meer informatie.

We zijn eerst lekker gaan eten op het terras, waar het in het begin nog zo'n 30 graden was maar toen de zon onderging werd het wel iets minder warm (onderweg in de auto was de temperatuur op zijn hoogst 35 graden!).

IMG 2013 IMG 2014

Na het eten zijn we met zijn vieren nog even gaan zwemmen in het zwembad dat eigenlijk om 20:00 dicht zou zijn maar we mochten nog wel even zwemmen en waren ook de enige in het zwembad. Wel lekker verfrissend.

Morgen gaan we vroeg opstaan om naar de Plitvice meren te gaan.