• Solaris camping
  Solaris camping Kroatië 2012
 • Zagreb arena
  Zagreb arena Kroatië 2012
 • sibenik uitzicht
  sibenik uitzicht Kroatie 2012
 • plitvice meren
  plitvice meren kroatie 2012

Vanochtend hebben we eerst lekker ontbeten en zijn al redelijk vroeg het park in gegaan. We dachten dat de attrakties pas om 10:00 open gingen maar er waren er ook al een paar om 9:00 open.

IMG 4815 IMG 4816

We begonnen de dag in de Black Mamba een achtbaan waar je benen los hangen. We waren gelijk wakker en onze maag ook na het lekkere ontbijt :-) We hebben deze dag veel leuke attrakties gedaan en in de middag twee shows bekeken. een show met kunstschaatsers en een andere show met trampolinespringers en bmx-fietsers. 

Aan het eind van de middag gingen we terug naar de kamer omdat we allemaal wel wat moe waren.

IMG 4818 IMG 4827

IMG 4828

Jasper voelde zich niet zo lekker toen we op de kamer waren. We hadden een dinerbuffet gereserveerd in het andere hotel (Lin Bao), uiteindelijk zijn Ilja en Marloes daar samen naar toe gegaan. René zou dan later komen nadat Ilja gegeten had en weer naar Jasper op de kamer zou gaan. Nadat Ilja het voorgerecht had gegeten heeft ze even wat brood naar de kamer gebracht. Even later kwam er een sms'je dat René en Jasper eraan kwamen. Het brood had hem toch wat energie gegeven en waarschijnlijk kwam de misselijkheid door de vermoeidheid. 

Morgen is de laatste vakantiedag, de afgelopen dagen waren best vermoeiend, dus vanavond op tijd naar bed.