• Coca Cola
  Coca Cola Amerika 2007
 • Sea World
  Sea World Amerika 2007
 • Huurauto
  Huurauto Amerika 2007
 • Cocoa Beach
  Cocoa Beach Amerika 2007

Vandaag de laatste dag. We hebben kunnen regelen dat we nog wat langer (tot 15:00 uur) op de kamer kunnen blijven. We zwemmen wat in het zwembad.
 IMG 1770

Het is vandaag niet zulk lekker weer, het dondert wat en het waait hard. Wij gaan weg en het weer wordt minder! We pakken de koffers in. Het zijn nu 4 koffers en een tas geworden, we gingen weg met 3 koffers! We gaan nog even lunchen in het hotel, onze laatste hamburgers en Hot Dog (Jasper bestelt zelf zijn Hat Dak!).
IMG 1771 
Na de lunch gaan we terug naar de kamer en pakken alle spullen bij elkaar. Zo rond 14:45 vertrekken we naar het vliegveld. Het inleveren van de auto gaat heel soepel. We hoeven niets bij te betalen. Geen toeslag omdat we de auto in een andere staat inleveren en geen kosten omdat we niet getankt hadden, dat zat allemaal inbegrepen in de prijs van 450 euri voor 2 weken!
Met de shuttle van de autoverhuur worden we bij de goede balie op het vliegveld afgezet. We hadden wel weer een bezienswaardigheid in de bus: een hele dikke amerikaan (helaas geen foto), hij moest blijven staan, want ik denk dat de stoeltjes in de bus niet bestand zouden zijn tegen zijn gewicht! Drie kindertjes van hem zullen eindigen zoals hij is, de beginvormen hadden ze al.
We hadden de dag er voor al online ingechecked in het hotel en ook onze boardingcards uitgeprint, zodat we alleen nog onze bagage hoefden af te geven en door de handbagagecheck moesten. Dat ging allemaal voorspoedig. We hadden nog genoeg tijd, eerst even een cappucino bij Starbucks.
IMG 1778

Voor de kinderen kopen we ieder een ander t-shirt met de opdruk Florida. Voor onszelf kopen we van de laatste dollars (160!) wat luchtjes. We internetten nog wat op de psp en wachten tot het vliegtuig vertrekt.
IMG 1779IMG 1780

Het vliegtuig vertrekt iets later dan gepland, maar doordat de vlucht iets voorspoediger gaat dan in eerste instantie gepland is is onze verwachte aankomsttijd 10 minuten eerder dan gepland. Dat komt goed uit want we hebben maar een uur en een kwartier om over te stappen in Londen. We slapen helaas weinig in het vliegtuig. Aangekomen bij Londen blijkt dat we nog niet gelijk kunnen landen omdat het erg druk is op het vliegveld, we cirkelen nog even rond en dan wordt de landing ingezet.
Op Gatwick haastten we ons om zo snel mogelijk bij de gate te komen van het vliegtuig naar Nederland. Gelukkig is dat op dezelfde terminal. Nog even de bagage laten checken en we kunnen naar de gate. Helaas! De duty-free parfum die we hebben gekocht mag niet mee!! De enige manier om het mee te nemen is om het te laten inchecken als bagage. We proberen het gewoon. René gaat mee met de meneer van de douane naar de incheckbalie en ik loop met de kinderen door naar de gate. Het is nog een aardig eindje lopen, maar wij komen mooi op tijd bij de gate. Marloes had wel opgemerkt dat René z'n tas niet bij zich heeft. Ik bel René, maar hij heeft z'n telefoon op "stil" staan en neemt niet op, dan maar een sms. René belt mij en zegt dat alles gelukt is en dat hij er aan komt. Ik vergeet iets te zeggen over z'n tas en bel hem nog een keer op. René neemt weer niet op, maar belt gelukkig even later...en hij heeft z'n tas niet bij zich! Er volgen een paar vloekwoorden en hij zet de sprint in. Hij heeft gelukkig z'n hardloopschoenen aan! De route is alleen maar één richting op en hij moet een hele steile roltrap in tegengestelde richting af. Tas gevonden en weer terug naar de gate. Wij wachten met boarden totdat iedereen geboard is.
IMG 1789

Als er nog een klein groepje staat belt René dat hij er bijna is. Bastian loopt hem alvast een klein stukje tegemoet zodat hij gelijk weet waar hij heen moet. Als René aan komt zijn net de laatste mensen door de gate en sluiten wij aan. Als we binnen zijn horen we dat iedereen er is!
De vlucht van Londen naar Amsterdam gaat voorspoedig en we zijn benieuwd of onze parfum ook mee is gegaan. We hebben gezien dat onze koffers ingeladen werden, dus dat zit wel goed.
In Amsterdam blijkt dat er geen klein pakketje bij de bagage zit. We hebben nog even bij de verloren bagage gewacht, maar dat duurde te lang en gaan naar het station. We kijken wel of we nog iets via internet kunnen regelen. We zijn behoorlijk moe!!
Op het station worden we opgehaald door m'n ouders die ons naar huis brengen. Om 16:00 zijn we bij hun uitgenodigd voor een brunch. René brengt Bastian naar huis en ik ga douchen en even op bed liggen, de kinderen willen niet slapen. We meldden via internet dat er bagage van ons zoek is en we zullen binnen 24 uur meer horen, We zijn heel benieuwd. We gaan vroeg slapen. 's nachts worden we zo rond half vier wakker. We eten en drinken even wat en gaan toch weer slapen, René tot 9:15 en ik tot 10:00! De kinderen hebben ook een hele lange nacht gemaakt.
Er is inmiddels ook al een mailtje gekomen over de bagage, dat we de status kunnen volgen via een site, maar het is nog steeds niet aangekomen. 's middags blijkt het er te zijn! René wordt gebeld dat het 's avonds tussen 20:00 en 24:00 bezorgd zal worden. Om 21:30 hebben we onze parfum ontvangen!
IMG 1793