• Coca Cola
  Coca Cola Amerika 2007
 • Sea World
  Sea World Amerika 2007
 • Huurauto
  Huurauto Amerika 2007
 • Cocoa Beach
  Cocoa Beach Amerika 2007
 
Vandaag zit Clearwater er weer op. We vonden dit allemaal het leukste hotel. Fijn dat dat een beetje aan het eind van de vakantie zat. Maar we hebben nog iets leuks: Bush Gardens. Maar eerst weer lekker ontbijten! Helaas zijn er vandaag geen pancakes. De serveerster komt langs en vraagt of we nog iets willenbestellen, een omelet of zo. Ik zeg, nee hoor het is goed zo. Maar opeens bedenk ik me dat pancakes wel lekker zijn en het zit bij de prijs in (anders hadden we het natuurlijk niet gedaan, haha). Even later worden er drie bordjes met zalige pancakes gebracht. Na het ontbijt gaan we nog even een half uurtje genieten van het zwembad. Als we in het zwembad zijn valt er een meisje flauw vlak naast onze ligbedjes. Nu al last van de hitte? Niet zo'n fijn gezicht, maar ze is snel weer bij.

 
Om 11:00 checken we uit en rijden we naar Tampa. We gaan eerst nog een paar uurtjes naar Bush Gardens. Alvast een beetje proven van het park (morgen gaan we de hele dag naar dit park). Het is een pretpark in Afrikaanse stijl, met veel beesten, maar ook wel redelijk wat achtbanen. We hebben tickets gekcoht voor Seaworld en Bush Gardens en deze zijn 7 dagen achter elkaar geldig. Met dezelfde printjes en een scan van onze vinger komen we ook hier weer binnen. Het is af en toe verbazend wat de techniek allemaal kan. We gaan als eerste naar de achtbaan Sheikra, daarmee ga je 60 meter (200 foot) omhoog en dan ga je kaarsrecht naar beneden! je moet het een keer gedaan hebben. de wachttijd is overal niet lang. We gaan nog in een wildwaterbaan waar Jasper ook in mag. Bastian en René komen hier helemaal doorweekt uit en wij zijn bijna helemaal droog. We nemen het treintje naar een ander gedeelte van het park. Tijdens de wachttijd voor het treintje laten Marloes en Jasper zich helemaal natspetteren door in de splashzone te gaan staan van Sheikra.
 
Met het treintje aangekomen te zijn in het Nairobi gedeelte gaan we eerst eten. We zien eerst nog een echte slang en mogen hem ook aanraken. Ook komen we langs de olifanten.

 
De Rhino Rally waar we in willen is helaas dicht. Dit is een tocht met een jeep door de wildernis (morgen is hij waarschijnlijk wel open).

 
Na het eten gaat René met de kinderen in een achtbaan waar jasper ook in mag. De achtbaan gaat over de kop en Jasper is helemaal enthousiast. Ze gaan snel nog een keer. Na dit leuke middagje gaan we naar ons hotel. Het is heel dichtbij Bush Gardens, we hoeven alleen maar de weg uit te rijden. We hebben weer een mooie kamer met twee 2-persoonsbedden en een zitgedeelte met slaapbank. De computers werken hier goed, we checken snel onze mail en er zijn weer foto's gestuurd van onze nieuwe wc die bijna klaar is!!
Om half zes gaan we bij de managers receptie wat drinken. Dit is de eerste keer dat we dit meemaken. In veel hotels heb je wel zoiets, dan krijg je gratis drankjes, maar vaak was het precies op andere dagen dan dat wij er waren. We eten wat in het hotel, gaan nog even zwemmen en de site bijwerken en dan gaan we lekker slapen. Morgen weer een lange, warme en leuke dag in Bush Gardens!