• Coca Cola
  Coca Cola Amerika 2007
 • Sea World
  Sea World Amerika 2007
 • Huurauto
  Huurauto Amerika 2007
 • Cocoa Beach
  Cocoa Beach Amerika 2007

staybridge

Vandaag zit Orlando er weer op en gaan we naar Clearwater Beach aan de westkust van Florida aan de Golf van Mexico. Na het ontbijt zwemmen we nog wat en exact om 11:00 uur (uiterste check-out tijd) vertrekken we. We komen ook langs Tampa waar we de laatste 2 dagen zullen zijn. Het is een mooie reis, vooral aan het eind. We gaan over hele lange bruggen en langs heel veel water. Om 13:00 uur komen we aan bij het hotel. Drie uur te vroeg, want we mogen eigenlijk pas om 16:00 uur inchecken, maar het is geen probleem. Dit is ook weer een toppertje. De kaner is wat klein met wat we de laatste tijd gewend waren, maar wat een uitzicht! Echt prachtig. We kijken uit over een hele grote baai waar je heel af en toe een dolfijn ziet zwemmen. Na alles bewonders te hebben en geconstateerd te hebben dat we geen internet (dat wordt afkicken) op de kamer hebben gaan we naar beneden om bij de bar van het zwembad te lunchen. Het is weer zalig. Je zit daar echt lekker.
rene clearwaterzwembad clearwater Ook hier worden de softdrinks onbeperkt bijgevuld. Dat is zo vreemd voor ons. We drinken ieder zo'n drie glazen! Daarna gaan we zwemmen. Het is goed zonnig en we smeren ons in met factor 30. Bastian heeft snel wat speelmaatjes in het zwembad gevonden. We vermaken ons wel! Ik ga nog even bij het businesscenter kijken. Internet is gratis, er staan drie computers waarvan één speciaal is om je boarding pass voor je vliegtuig uit te printen. De andere computer geeft steeds een vervelende foutmelding waardoor de pagina's zeer traag laden en de derde computer is bezet (ook na een uur nog door dezelfde persoon!) en lijkt goed te werken. We gaan ons nog even opfrissen op de kamer en gaan eten in het restaurant van het hotel.
clearwater diner 
Tijdens het eten wordt het buiten heel donker en begint het te onweren, we zien de flitsen mooi in de lucht aan de overkant van het water. We hadden nog het plan om naar de zonsondergang te gaan kijken op het strand, maar met dit weer slaan we dat maar over. We kijken nog even vanaf ons balkon naar het onweer en dan gaan de kinderen zo één voor één naar bed. René gaat nog even fitnessen en ik schrijf weer even twee dagen van dit verslag (eerst op papier om later achter elkaar in te typen). We zijn allemaal moe en gaan vroeg slapen.