• Coca Cola
  Coca Cola Amerika 2007
 • Sea World
  Sea World Amerika 2007
 • Huurauto
  Huurauto Amerika 2007
 • Cocoa Beach
  Cocoa Beach Amerika 2007

We hebben niet super lekker geslapen. Dit komt ook doordat ik Jasper midden in de nacht tussen ons in heb gelegd. Hij lag bij Bastian in bed en ik was bang dat hij uit het bed zou vallen. Om 08:00 was iedereen wakker. Bastian was al vroeg wakker en heeft lekker met z'n vrienden liggen msn-en (we hebben free wireless internet in de kamer). Het ontbijt is zeer uitgebreid. Het is wel drukker dan we gewend zijn, maar er is genoeg. We gaan 's ochtends nog even terug naar de Premium Outlets. We hadden voor Bastian nog niets gekocht, maar we kopen vooral voor Jasper nog een aantal dingen en een klein koffertje want het zal nu allemaal niet meer in de koffers passen.
orlandokleren 
Het is trouwens weer stralend weer en warm. Na het shoppen gaat René met de kinderen zwemmen en ik doe wat boodschappen bij de supermarkt aan de overkant. We lunchen voor de afwisseling 's een keer niet buiten de deur.
orlandozwembad

Na het eten gaan we nog even zwemmen en dan gaan we naar Seaworld. De tickets had ik in Nederland via internet al betaald en uit geprint, en met deze printjes kunnen we gewoon het park in. we moeten wel een vingerscan laten maken zodat ze de volgende keer ons weer kunnen herkennen. René heeft z'n middelvinger weer gebruikt. We gaan naar de balie van de reserveringen voor diners en laten weer een print zien van onze reservering. Zij wijzen waar we heen moeten en dat we om 16:15 naar binnen mogen. Het is warm (> 35 C) in het park en de zon brandt. We gaan snel een winkel in om wat af te koelen en om zonnebrand te kopen. We zijn nog wat te vroeg en gaan eerst even wat drinken. Pfff, wat is het heet! We zien trouwens ook weer heel veel dikke mensen. Het is zo triest, mensen die doordat ze zo dik zijn in een rolstoel zitten. Om 16:15 precies zijn we bij het "diner met Shamu". Een kijkje achter de schermen bij de Orka show en een buffet. De orka zwemt al in het water. We hebben een mooie plaats vlak langs het bassin.
orlandoshamu

We kunnen al eten halen bij het buffet en dat is allemaal erg lekker. Ik krijg door mijn notenallergie aardbeien met slagroom als dessert, de anderen gaan naar het desertbuffet. René neemt cake met warme banaan en gecaramelliseerde suiker. Marloes komt met een super groot suk chocoladetaart terug en Bastian en Jasper hebben chocoladekoekjes met snoepjes. Al snel begint de show. Er wordt het een en ander uitgelegd over het werk van de trainers en we zien de Orka heel dicht bij ons komen.
orlandoshamu2

Na afloop komen de trainers ook nog langs iedere tafel om vragen te beantwoorden. Jasper vraagt hoe hoog een Orka kan springen en Bastian vraagt wat het werk van een trainer zo leuk maakt. We gaan ook nog op de foto met een trainer en we krijgen een handtekening. Al met al een geslaagde namiddag.
orlandoshamu3

Na het eten gaan we naar de Orka Show "Believe". We zitten in de splashzone en dat is helemaal niet erg want het is nog steeds heel warm. We moeten nog een half uur wachten voordat het begint. De show is fantastisch. De orka's springen heel hoog, zwemmen met de trainers en spetteren het publiek nat. Wij worden wel nat, maar niet zo erg als de mensen voor ons.
orlandobelieve orlandobelieve2

Aan het eind van de show gaat het zachtjes regenen. Na afloop gaan we snel naar huis. Nu valt de regen nog mee, maar als het net zo gaat regenen als gisteren dan zijn we echt zeiknat. Het blijft bij miezeren. Bastian is moe en gaat vroeg naar bed, gelijk met Jasper. René en Marloes gaan nog even naar de fitnessruimte en ik heb weer heel wat te schrijven over de afgelopen twee dagen. De site ligt er op het moment helemaal uit, maar hopelijk is het morgen weer opgelost.