• Coca Cola
  Coca Cola Amerika 2007
 • Sea World
  Sea World Amerika 2007
 • Huurauto
  Huurauto Amerika 2007
 • Cocoa Beach
  Cocoa Beach Amerika 2007

cocoaontbijt

Vandaag de laatste dag in Cocoa Beach. We besluiten vandaag te ontbijten bij het hotel. Daar is een gezellig zaakje waar je tussen 7 en 11 koffie, thee, croissants, bagels en wafels kunt krijgen. We hadden daar gisteren al cappucino geproeft (die zie je niet zo veel in Amerika) en die was niet slecht. We hebben in vergelijking met de dag er voor zalig ontbeten. Dat hadden we dus eigenlijk gelijk moeten doen! Na het ontbijt gaan we nog even de zee in en genieten van de golven. De golven zijn lekker hoog. Het is al goed warm op het strand. Om half elf checken we uit en drinken onze laatste cappucino in het café van het hotel.
cocoahotel 
Onze volgende bestemming is Orlando, dit is een uur en een kwartier rijden. Op een gegeven moment zien we ver voor ons een enorme rookpluim. Als we dichterbij komen blijkt het een bosbrand te zijn. Wel raar om zo te zien, bijna vlak langs de snelweg. We kunnen om 16:00 pas inchecken in het volgende hotel. We gebruiken de tussentijd om te shoppen in een Outlet Mall.
orlandoshoppen

Het is er behoorlijk druk en warm. Het winkelcentrum is niet overdekt, telkens als je een winkel in gaat is het koel, kom je er uit is het warm. Op een gegeven moment begint het ook te regenen en niet zo'n klein beetje: een wolkbreuk. We hebben al aardig ingeslagen en besluiten maar naar het hotel te gaan. Behoorlijk doorweekt zitten we in de auto. Het hotel is vlakbij. We zijn weer iets te vroeg, maar we kunnen weer gewoon inchecken. We hebben nu echt een hele mooie suite! Wij hebben een supergroot bed en een eigen badkamer. De kinderen hebben twee 2-persoonsbedden met een eigen badkamer en dan hebben we ook nog een lekkere zitruimte met een keuken. In het hele appartement staan 3 tv's! We maken in de magnetron popcorn dat voor ons klaar ligt om te gebruiken. Ik ga met Marloes even in het businesscenter van het hotel kijken bij de computers. Er staan er drie, waarvan er maar één goed werkt. Helaas blijkt er met de site iets mis te zijn waardoor ik geen nieuwe berichten kan aanmaken. De site wordt namelijk door het bedrijf waar we de hosting afnemen verplaatst naar een andere server. Gelukkig kunnen we via een andere weg nog iets plaatsen waardoor de berichten nu in de linkerkolom staan. Heel jammer, want we hebben ook nog leuke foto's. We gaan vanavond bij Olive Garden eten. Dit restaurant werd veel genoemd op het Florida Forum en het lijkt ons wel wat. Het is inmiddels weer héél hard gaan regenen en onweren. We stellen de navigatie in naar het restaurant. Buiten zie je niet veel door alle regen. De navigatie zegt "You have reached your destination" maar we zien geen Olive Garden. We rijden maar ergens een parkeerplaats op waar een aantal restaurants zitten, maar ook daar is het niet. Ik besluit om door de stromende regen naar de Tourist Info te gaan. Olive Garden blijkt aan de andere kant van het kruispunt te zijn, maar eerst word ik nog even bestookt met allemaal verkooppraatjes. Bij het restaurant is het behoorlijk druk en we spreken af dat ik alleen naar binnen ga, en als er plek is bel ik René. Er is plek en al snel komen de kinderen door de regen gerend. René zet de auto weg en komt even later ook. Tijdens het eten rijden de brandweerauto's af en aan. Het eten is zalig. Na het eten zet ik nog even wat op de site. René gaat nog even fitnessen, en dan gaan we lekker slapen in ons king-size bed.