• Coca Cola
  Coca Cola Amerika 2007
 • Sea World
  Sea World Amerika 2007
 • Huurauto
  Huurauto Amerika 2007
 • Cocoa Beach
  Cocoa Beach Amerika 2007

Deze ochtend hebben we geen ontbijt in het hotel, dus we zoeken in de buurt een lokatie waar we kunnen ontbijten. Het restaurant wat we zochten bleek er niet meer te zijn, maar er was een Omelet House waar je kan ontbijten. De omelet die je zelf kan laten samenstellen was lekker, maar de rest viel tegen. We verbaasden ons over de mensen die daar allemaal komen ontbijten. Je begrijpt meteen waarom sommige Amerikanen zo dik zijn! Daarna kwam de twijfel of we wel naar Space Kennedy moesten gaan. Uiteindelijk toch maar gedaan, je bent er niet altijd in de buurt. Eerst even langs de cruiseschepen, er ligt een mooi Disneyschip in de haven en Marloes fantaseert er al over dat ze er op zit! Daarna verder naar het Visitor Center van Space Kennedy. Hier blijkt dat je geen GPS mee naar binnen mocht nemen, dus de TomTom terug in de auto (sorry Cor). Toen we kaartjes wilden kopen bleek dat het gedeelte wat wij wilden bezoeken 6 mijl verderop was. Bezoek aan het gehele Space Kennedy zou $38 voor ons en Bastian zijn en $28 voor Marloes en Jasper en dat vonden we toch iets te veel.
cocoaraketcocoaspel

Wij hebben de Astronaut Hall of Fame gedaan. Best leuk. René en Marloes zijn in een G-force trainer geweest gegaan, Bastian en ik werden al misselijk als we er naar keken! Na dit bezoek zijn we naar een Wafle House gegaan. De keuken zag er niet uit, maar het eten was lekker.
cocoawafle

Na het eten naar de zee en zelfs ik ben de zee in gegaan. Leuke hoge golven en lekker warm water.
cocoazee cocoazee2cocoazee3 
Jasper kreeg een mooie set om een zandkasteel te bouwen van een Canadees gezin die weer naar huis gingen. Dat komt goed van pas. Het is heel de dag al bewolkt en boven de zee hangen wel heel erg zwarte wolken, waar ook in de verte regen uit lijkt te komen. De wolken komen onze kant op en we besluiten maar naar onze kamer terug te gaan. Niet snel daarna gaat het hard regenen. Voor het eerst in de vakantie dat het regent. Het blijft uiteraard gewoon warm en na een uurtje houdt het weer op. We gaan vanavond bij hetzelfde restaurant eten als de dag ervoor, het is zeer goed bevallen. De ober herkent ons meteen.
cocoahamburgercocoahamburger2 cocoapier2

We maken foto's van de surfers, de golven zijn nu best hoog. Na het eten gaan Marloes en ik nog even zwemmen in het zwembad. Lekker hoor, warm water, muziekje erbij, alleen de coctail ontbrak! Daarna nog even alle gebeurtenissen opschrijven. We hebben nu al 3 dagen geen internet gehad en anders vergeet je echt wat je gedaan hebt. We vinden het allemaal heel afwisselend, ook de kinderen vinden het leuk om steeds ergens anders naar toe te gaan. Het rijden in Amerika gaat ook heel makkelijk. Het zijn brede wegen en als je eenmaal doorhebt dat de stoplichten aan de overkant van het kruispunt hangen en dat als je af wilt slaan je alvast op de linker- of rechterbaan moet gaan rijden, dan gaat alles goed. Het verkeer is verder ook heel relaxed. Wat wel vreemd is dat er op de snelweg gewoon rechts wordt in gehaald en dat ze ook bijna allemaal te hard rijden.
cocoazon