• Coca Cola
  Coca Cola Amerika 2007
 • Sea World
  Sea World Amerika 2007
 • Huurauto
  Huurauto Amerika 2007
 • Cocoa Beach
  Cocoa Beach Amerika 2007

De volgende ochtend hangt er een krant aan de deur van de hotelkamer. Voor het ontbijt hebben we een coupon gekregen voor gratis ontbijt voor 2. In onze aanbieding zat ontbijt voor 4. Dus eerst even langs de receptie en we kunnen met z'n 5-en gratis ontbijten! We kunnen a la carte of van het buffet eten, we gaan maar voor het buffet. Het ziet er zalig uit! We krijgen allemaal jus d'orange, water en een smoothie van banaan met aardbei. René en ik drinken onze eerste Starbucks koffie. Je kunt een omelet laten bakken, er zijn pancakes en er is veel vers fruit. Dit is echt genieten.
omniontbijtomniontbijt2

Na het ontbijt zijn we nog even naar de rivier gelopen. We zitten in een heel modern gedeelte van de stad.
omnirivier

We gaan nog even zwemmen en daarna checken we uit. We hadden nog best een nachtje willen blijven, maar vandaag staat het strand van cocoa beach op het programma. Dit is zo'n 3 uur rijden. Onderweg eten we bij een Subway waar we eindelijk weer eens normaal brood eten. Dit bevalt iedereen goed. Rond 14:30 waren we in Cocoa Beach, te vroeg om in te checken, maar het is weer geen probleem.
Dit hotel is meer een motel. De auto staat achter de kamers, de ingang van de kamer is aan de binnenkant, waar ook het zwembad is en de tropische tuin. De kamer is zeer ruim. We hebben 2 slaapkamers en een zitkamer met keuken. Allemaal wel zeer eenvoudig. We gaan gelijk het zwembad uitproberen.
cocoazwembad

Het water is lekker warm. Na het zwemmen gaan we naar de pier van Cocoa Beach die 1,5 mijl verderop ligt. We kijken even op het strand naar de golven. Ook het zeewater is warm, zo'n 29 graden. We drinken wat bij de bar aan het begin van de pier. We nemen softdrinks en ook hier worden ze gratis bijgevuld! Marloes en Jasper hebben jus d'orange en ook dat wordt bijgevuld terwijl dat eigenlijk niet mag. We verbazen ons er ook over dat er bijna geen strandtenten op het strand zijn zoals bij ons. Het eten bij deze bar is wel erg eenvoudig en we gaan kijken of er verderop de pier iets leukers is. We komen in een gezellig restaurant terecht.
cocoadiner

Na het eten gaan we nog even met z'n allen naar het strand. Jasper en ik gaan al snel terug naar de kamer. René komt later terug. Bastian en Marloes gaan nog even zwemmen in het zwembad. En dan is er weer een dag voorbij!