• Coca Cola
  Coca Cola Amerika 2007
 • Sea World
  Sea World Amerika 2007
 • Huurauto
  Huurauto Amerika 2007
 • Cocoa Beach
  Cocoa Beach Amerika 2007

Vanochtend waren we zo rond 5:45 uur allemaal wel wakker. Tot 6:00 uur nog even het licht uitgelaten en toen langzaam aan opgestaan. Vanochtend is het ontbijt al vanaf 6:30 en het liefst had Marloes dan al aan het ontbijt gezeten! Het is uiteindelijk iets over 7:00 uur geworden dat we gingen ontbijten. daarna alles weer in de koffers, we gaan naar een volgend hotel. Het hotel is net buiten Atlanta bij Stone Mountain, een half uurtje rijden.
stonemountain

We zijn veel te vroeg bij Stone Mountain Park. Je kunt al wel op het park, maar om 10:00 kun je pas met de kabinelift omhoog. We rijden een beetje rond en gaan dan op ons gemak naar de kabinelift. We nemen de lift omhoog, zijn even boven gebleven en nemen de lift die 20 minuten later gaat weer naar beneden. Het is al behoorlijk warm! In het park zie je heel wat mensen sporten, pfffff, we moeten er niet aan denken. We rijden naar een strandje bij het meer, maar dat is deze zomer gesloten omdat ze er een nieuw waterpark gaan bouwen. Ook fijn.
Tja wat nu, het is 11:30, eigenlijk nog veel te vroeg om naar het hotel te gaan waar je pas om 15:00 kunt inchecken, maar we proberen het gewoon. En onze kamer is al klaar! Even alles uitpakken, kamer is niet zo bijzonder, het ruikt er een beetje vreemd, maar verder is alles netjes. We hebben weer een suite. Marloes en Bastian slapen op het sofabed in de voorkamer en wij met Jasper in de slaapkamer.
Nadat we de kamer hebben bekeken gaan we dichtbij lunchen in een Metro Café, pancakes, sandwiches en ei stond er op het menu. Het was veel en lekker. Bastian heeft wel 3 glazen cola op, want die bleven ze gewoon vervangen voor dezelfde prijs (1,75 dollar!) 
metrodiner 
Na het lunchen zijn we nog even naar de kamer gegaan en hebben we de computers in het hotel uitgetest. We kunnen de foto's uploaden, dus nu worden de verhaaltjes nog mooier. Na een half uurtje zijn we met z'n allen gaan zwemmen. Er is verder niemand, dus we hebben een leuk privezwembad met een wirhlpool die lekker warm is en waar zeepsop in zit!
Daarna nog even de blog bijwerken, want nu hebben we gratis internet en waarschijnlijk morgen niet meer, want dan zitten we in een duur hotel en daar is het meestal betaald. Beetje vreemd, maar het is nou eenmaal zo!