• Coca Cola
  Coca Cola Amerika 2007
 • Sea World
  Sea World Amerika 2007
 • Huurauto
  Huurauto Amerika 2007
 • Cocoa Beach
  Cocoa Beach Amerika 2007

Wij zijn allemaal weer vroeg wakker. Zo rond een uur of 05:00 uur! Om 05:45 uur doen we de lichten toch maar aan. Het ontbijt is pas om 07:30 uur omdat het weekend is. Dat is jammer. We maken alvast plannen voor vandaag. Het wordt weer een warme dag.
We zijn eerst naar de Martin Luther King Jr. National Historic Site gegaan. Dit is een gedeelte van de stad waar Martin Luther King gewoond heeft. We dachten eigenlijk dat het afgesloten was voor verkeer, maar je kunt er gewoon door heen rijden. Je ziet hier het geboortehuis van hem, de graftombe met de eeuwige vlam en een brandweerstation en kerk uit die tijd. Er is inmiddels ook een nieuwe kerk gebouwd en daar was op dat moment een dienst, daar durfden we niet naar binnen. Wel leuk om te zien, allemaal donkere mensen die heel mooi gekleed naar de kerk gaan. En allemaal heel vriendelijk!
martinluther

Het verhaal van Martin Luther King Jr. hebben we ook op een film gezien, best indrukwekkend.

's middags leek het ons leuk om naar een baseball-wedstrijd van de Atlanta Braves te gaan, maar we durfden het toch niet aan met die hitte. Wij zijn naar een shopping outlet gegaan. Dit was wel een half uur rijden. Op een gegeven moment kwamen we nog een groot ongeluk tegen op de snelweg. Alle hulptroepen waren opgetrommeld. Eenmaal aangekomen bij het winkelcentrum vroegen we ons wel af of de winkels wel open zouden zijn op zondag! We namen de ingang waar ook de restaurants en zijn we kwamen er achter dat de winkels bijna (12:00 uur) open gaan. Eerst even lunchen bij de Burger King. In het winkelcentrum komen we niet zo heel veel merkwinkels tegen die we kennen/leuk vinden, maar we hebben wel crocs gekocht voor Jasper (30 dollar, ongeveer 24 euro) en 2e paar voor de helft van de prijs (dit werden slippers voor Marloes). We gaan in Orlando zeker ook nog een spijkerbroek kopen!
De rest van de middag hebben we uitgerust in het hotel. 's Avonds zijn we gaan eten bij de Varsity, de grootste drive-in van Amerika. Leuke ervaring, best lekker eten. Je parkeert je auto op de aangegeven plek. Er komt iemand naar je auto toe waar je je bestelling aan door geeft. Bij ons was dat een heel leuk oud mannetje. Wij hadden in NL al het menu van internet gehaald en in het hotel al onze keuze gemaakt. Korte tijd later word je eten dan door hetzelfde mannetje dmv een hangtafeltje aan je raam gehangen. Als je klaar bent halen ze dit tafeltje weer weg en gooien ze je afval ook weg. Mooi systeem!
varsity

Daarna nog even naar Centennial Olympic Park gegaan waar een fontein is gemaakt in de vorm van 6 olympische ringen. Aan het eind waren Marloes en Jasper helemaal nat. Het is inmiddels nog 32 graden dus dat is geen probleem. Nat in de auto en terug naar het hotel.
mmsblog 00030 01 mmsblog 00029 01 
Eindelijk een keer een beetje op een normale tijd naar bed. Het lijkt dat we een beetje over de jetlag heen zijn.