• Coca Cola
  Coca Cola Amerika 2007
 • Sea World
  Sea World Amerika 2007
 • Huurauto
  Huurauto Amerika 2007
 • Cocoa Beach
  Cocoa Beach Amerika 2007

Zo tussen 02:30 en 03:00 werd Jasper wakker. Tot een uurtje of 05:00 uur hebben we hem nog wel rustig kunnen houden. Inmiddels waren Marloes en Bastian, die in de andere kamer op het sofabed sliepen, ook wakker geworden. Vroeg dag dus! Maar om 06:00 uur is het zwembad al open en is René met de kinderen gaan zwemmen. Om 07:00 gingen we ontbijten. Dat is wel even wennen...geen croissantjes of kaiserbroodjes met een plakje kaas, maar bagels, pancakes en omeletten. Er is genoeg. Na het ontbijt maken we ons plan voor de dag. We besluiten om 's ochtends naar het Coca Cola Museum (World of Coca Cola) te gaan.
embassy 
Zelfs met de Tom Tom kunnen we het niet vinden. Een gedeelte van de straat was afgesloten en het bleek verder te zijn dan de Tom Tom aan gaf. World of Coca Cola was leuk! We zijn op de foto gegaan met een ijsbeer, hebben een leuke 4d-film gezien en geproefd van alle colasmaken en alle niet-cola dranken van over de hele wereld.
cocacola

Voor de lunch zijn we beland in een Caribou Coffee café waar we bagels hebben gegeten met cream cheese. Niet slecht! Je had hier gratis internet, dus hebben we met de psp even zitten msn-en. Het was eigenlijk wel lekker in het café dus zijn we nog wat langer blijven zitten. Buiten was het 37/38 graden. Na nog wat inkopen te hebben gedaan in een supermarkt zijn we nog even in het Piedmont Park geweest. Niet te lang. Het is warm en we zijn moe (jetlag!) We besluiten om iets eerder naar het volgende hotel in Midtown Atlanta te gaan. Dit is dichtbij het park. We hebben een hele ruime kamer in een Best Western Hotel. Eigenlijk is het een appartement. Als je binnenkomt heb je een zitgedeelte en een grote keuken met vaatwasser, oven en magnetron (alleen geen pannen, bestek, borden en glazen! edit: uiteindelijk hebben we het tochgevonden, het stond allemaal in de vaatwasser!). Dan heb je een trap omhoog waar nog 2 kamers zijn en de badkamer. We rusten wat uit, bestellen pizza's en gaan weer vroeg slapen!
bestwestern