We zijn inmiddels al weer een week verder, en het is een behoorlijk pittig weekje geweest. Continu moet je nadenken wanneer je Bo uit laat en wanneer je weg zult gaan. Ook loopt ze in huis continu achter je aan als je wat gaat doen terwijl ze als je blijft zitten lekker gaat slapen. Toch leer je de hond in een week tijd al aardig kennen en wordt het elke dag al iets makkelijker. De zindelijkheid gaat redelijk, maar er wil nog wel eens een plasje in huis gedaan worden. Ook heeft ze helaas ook nog wel eens in haar bench gepoept als we weg waren.
Maandag zijn we naar de dierenwinkel geweest en hebben we wat te kluiven voor haar gekocht. Dit was voor ons niet zo'n succes omdat er iets in de kluif zat (ik meen druivesuiker) wat door de hele kamer verkruimeld kwam te liggen. Zoals te zien is op de foto hieronder wil ze zo dicht mogelijk bij je liggen.
IMG 5734IMG 5738

Woensdagavond zijn we naar de eerste les van de puppytraining geweest. Het hondje van Quinty (een klasgenootje van Marloes) zit in dezelfde groep en het hondje van Jana (ook een klasgenootje) zit in de groep na ons.
IMG 5739IMG 5743IMG 5748 En na de les was het nog leuk dollen met een andere labrador en de Westie van Quinty.
IMG 5749IMG 5750 IMG 5752IMG 5753IMG 5754


Vrijdag heeft Bo haar 2e inentingen gehad. Ze is nu weer wat beter beschermd tegen allerlei hondenziekten.
 We lopen nu ook wel wat verder met haar. Donderdag heb ik haar meegenomen naar school om Jasper op te halen. 's Middags toen we weer naar school gingen hadden we veel bekijks. Ook de rondjes met het uitlaten worden steeds wat langer. Ze loopt best al goed met je mee, en op het laatst vindt ze het heel leuk om met de lijn in d'r mond naar huis te rennen.
Maar ze heeft niet altijd zin en dan blijft ze gewoon midden in de gang liggen:
Vandaag zijn we ook even met haar naar de bouwplaats van ons nieuwe huis geweest
IMG 5760

En dit is ook wel heel schattig:
IMG 5776