En dan is de grote dag aangebroken, we gaan Bo ophalen! We hebben om 10:30 uur afgesproken en zijn mooi op tijd. Bo loopt lekker buiten met de "grote" honden. Er zijn nog twee andere puppies en die zitten in de buitenkennel.
IMG 5659IMG 5663

Een heel gek idee dat je dan zo'n pup opeens mee naar huis neemt en dat wij er dan voor moeten zorgen. Na een tijdje krijgen we een kopje koffie en tekenen we het koopcontract en legt Corina nog het een en ander uit. Dan is het tijd om naar huis te gaan. Corina moest wel een klein traantje wegpinken, en dat is natuurlijk te begrijpen, ze heeft 8 weken voor haar gezorgd.
Bo gaat op de achterbank tussen Marloes en Jasper liggen en dat gaat heel goed! Ze heeft af en toe een klein beetje gepiept, maar het viel heel erg mee. Op de filmpjes hieronder kun je zien hoe het ging.Tijdens de rit hebben we het riempje om gedaan en als we thuis zijn kunnen we haar gelijk een plasje laten doen. Dat gaat goed! Gelijk twee keer geplast.
IMG 5673IMG 5674

Er zijn inmiddels ook al wel wat plasjes in huis gedaan, maar ook heel veel buiten en ze heeft 2x gepoept, lekker midden op de stoep, dus moesten we met een zakje het weghalen ;-)
IMG 5676IMG 5680

Alles gaat goed, ze slaapt, eet, drinkt en speelt, en als ze alleen is dan piept ze, dus dat wordt leuk vannacht!